ARRANGEMENTEN

GROEPEN EN ARRANGEMENTEN

Een verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een vergadering? Wij zijn van alle markten thuis! Wil je reserveren of meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!

BEER & BITES

Onze Beer & Bite houd in dat je een kleine proeverij van 5 biertjes combineerd met onze proeverij van borrelhapjes. Het beste van 2 werelden, lekker bier en een schaal lekkere snackjes

€ 17,50 per persoon

ZAKELIJK

Herberg de compagnie is de plek waar je je zakenrelaties mee naar toe kunt nemen voor een verse lunch, gezellige borrel of een heerlijk diner. Daarnaast bieden wij ook ruimte voor het houden van vergaderingen tot 12 personen. Het vergaderzaaltje op de eerste verdieping beschikt over een televisie, geluidsapparatuur en een minibar, zodat je in alle rust kunt vergaderen. Daarnaast kunt u in de zomer heerlijk buiten zitten op het privé terras. Mocht je ons ergens bij nodig hebben dan staan wij natuurlijk voor je klaar!

FEESTJES

Herberg de compagnie is dé plek om een goed feest te geven. Verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een andere reden voor een goed feestje? Laat het ons weten en wij regelen het voor jou! Om je feest helemaal compleet te maken, kun je er bij ons een fotograaf bij boeken. Die zorgt ervoor dat alle mooie momenten worden vastgelegd!

INSTAGRAM

Volg ons op Instagram of via Facebook en blijf op de hoogte van onze evenementen en nieuwe gerechten

OPENINGSTIJDEN

Maandag & DinsdAG

Gesloten

Woensdag T/m ZATERDAG

11:00 - 02:00

ZONDAG

10:00 - 23:00

HERBERG DE COMPAGNIE

Telefoonnummer

(0228) - 323 334

E-mailadres

info@herbergdecompagnie.nl

Adres

Spoorstraat 10-14
1601 GG Enkhuizen

TAFEL RESERVEREN